Hesabım
    Salondaki Recep'ler

    Yeni Recep İvedik filminin galasındaki Recep İvedik'ler üzerine...

    Recep İvedik 2'nin galasının ünlü ve hayranlardan oluşan dev bir izleyici grubunu salona sığdırdığından önceki haberimizde bahsetmiştik.

    Filmi kalabalık bir grupla birlikte ayakta izleyen Beyazperde ekibinin yaşadığı bazı olaylar, söz konusu filmi de hatırlayınca oldukça düşündürücüydü.

    Şüphesiz galaya gelen herkesin amacı bir şekilde filmi izleyebilmek ve bu amaçla, perdenin rahat görünebileceği bir yer kapmaktı. Fakat film başladıktan sonra bile izleyiciler kapılardan içeri daldı ve arkalarında ayakta önceden yer kapmış izleyiciyi takmayan davranışlar gösteren bazı Recep İvedik'ler ortaya çıktı.

    Sonuçta gelme amacımız bir konser değil, bir şekilde perdeyi tam ve eksiksiz görmek lazım. Bunu aniden önümüzde dikilen takım elbiseli ve sakalsız izleyiciye hatırlattığımız zaman ise; sert ve delici bakışlarla karşılaştık. Bakışları, "Sen kim oluyorsun da, bana burası benim yerim diyorsun!" der gibiydi. İnceden bir tehdit içeriyordu.

    Anlaşılan birileri filmin havasına kendisini fena halde kaptırmıştı ya da alkole dayanıklı değillerdi. Neyse ki, geldiğimiz gibi sağlıklı, gözümüz, kafamız yerinde bir şekilde salondan çıkmayı başarabildik.

    Öte yandan bütün film boyunca, perdeyi kamera veya fotoğraf makinesiyle çeken olup olmadığını kontrol eden görevlilerin koşturması da dikkat çekiciydi. Korsan "çekici" yakaladılar mı bilmiyoruz ama, şüphelendikleri birisinin görevli olduğunu öğrendiklerine şahit olduk.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top