Hesabım
    Giallo.tr

    13 Şubat Cuma gecesi Kadıköy Kargart'ta !Geceyarısı Filmleri! özel gösterimine davetlisiniz...

    Kadıköy Karga barın çatı katında bulunan KargART yeni sezonda her ay bir 'gece' sizi özel bir film gösterimine davet ediyor. Cuma akşamları yapılacak olan !Geceyarısı Filmleri! saat 23:00’da başlayacak.

    !Geceyarısı Filmleri!’nin yeni gösterimi 'Giallo.tr' adını taşıyor. Programın kısa filmi, İzmir’de büyüyen ve çalışmalarına Amerika’da, ağırlıklı olarak film müziği alanında devam eden, Gomeda ve My Grandmother gibi filmlerin müziğini yapan Semih Tareen’in ?Yellow? isimli çalışması. Tareen Yellow ile türün ustası Mario Bava’nın karanlığın içinden çıkardığı renklere saygı durunuşunda bulunuyor. Filmdeki referanslara dikkat!

    Hemen ardından Sergio Martino’nun bir filminden serbest bir uyarlama olan ?Aşka Susayanlar: Seks ve Cinayet? isimli kült çalışma geliyor. Mehmet Aslan’ın filmi özgün olmamakla birlikte, giallo türünü Yeşilçam’a uyarlaması açısından ilgi çekici. Filmin Gala tarafından basılan bir VCD kopyası ve Onar Films’in dünya pazarına sunduğu bir DVD bulunuyor. Türe özgü çılgın görüntü çalışması, saykodelik sesler ve cool müzikler eksik değil

    !Geceyarısı Filmleri!

    ?Karanlıktan korkar mısınız??

    Hazırlayan: KargART ve Serdar Kökçeoğlu

    * 13 Şubat Cuma, Saat: 23:00

    * Gösterimler ücretsizdir.

    ?Yellow?

    Semih Tareen

    2007, 7 dakika.

    ?Aşka Susayanlar: Seks ve Cinayet?

    Mehmet Aslan

    1972, 59 dakika.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top