Hesabım
    Partiler ve Filmler

    !f İstanbul'dan Efsane Açılış Partisi! Bu arada, Ankaralı !f tutkunları, hazır olun!

    !f istanbul efsane partilerine bir yenisini daha ekledi. 12 Şubat itibariyle ilk filmlerini izleyen !f’ciler Ghetto’da Bpitch Control’ün yetenekli prodüktörlerinden Paul Kalkbrenner’in başdöndürücü müziğiyle eğlendi.

    Parti öncesinde Lokal Tünel’de Görüntüler, Sesler ve İlham Kaynakları konulu konuşmada oyuncusu olduğu Berlin Calling filminin yapım sürecinden bahseden ve hemen ardından Emek Sineması’nda filmin gösterimine katılıp sonrasında izleyicinin sorularına yanıt veren Kalkbrenner, saatler geceyarısını vurduğunda enerjisi Mabbas tarafından yükseltilmiş parti kalabalığına dans dolu saatler yaşatmak için setin başına geçti.

    *

    İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nın desteğiyle gerçekleşen !f istanbul, 26 Şubat-1 Mart tarihlerinde Ankara AFM Cepa Sineması'nda izleyicisiyle buluşuyor.

    Bu sene gnçtrkcll'liler, alışkanlık haline gelen ?1 bilet alana 1 bilet bedava? avantajını festivalde de yaşıyor. gnçtrkcll'lilere festival boyunca, hafta içi gündüz tüm seanslarda, 2. bilet bedava.

    !f Ankara etkinlikleri bu yıl 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 4 gün boyunca Odtü-Gisam’da gerçekleşiyor.

    !f Ankara festival biletleri 15 Şubat’ta www.mybilet.com üzerinden ön satışta, 21 Şubat tarihinden itibaren Ankara AFM Cepa Sinemaları’nda ve Panora AVM’de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top