Hesabım
    Ünlüler Töreni

    Türk sinemasının yıldızları SİYAD Türk Sineması Ödülleri töreninde!

    Yavuz Turgul'dan Cem Yılmaz'a Atilla Dorsay'dan Meltem Cumbul'a günümüz Türk sinemasına ismini yazdıran yönetmen, senarist, oyuncu ve sinema yazarları, SİYAD Türk Sineması Ödülleri töreninde ödül vermek üzere sahnede olacak.

    41. SİYAD Türk Sineması Ödülleri gecesine çok az bir zaman kaldı. Ödüller 22 Şubat Pazar akşamı Cemal Reşit Rey konser salonunda yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

    Ödül töreninde, günümüz Türk sinemasının en değerli isimlerinden bazıları Cemal Reşit Rey sahnesinde olacak. Meslektaşlarının ödüllerini vermek üzere sahneye çıkacak isimler arasında Saadet Işıl Aksoy, Beste Bereket, Meltem Cumbul, Yetkin Dikinciler, Atilla Dorsay, Başak Köklükaya, Sırrı Süreyya Önder, Uğur Polat, Vecdi Sayar, Taylan Biraderler (Durul Taylan-Yağmur Taylan), Yavuz Turgul, Yeşim Ustaoğlu, Cem Yılmaz, Uğur Yücel, Derviş Zaim de yer alıyor.

    "Cahide Sonku en iyi kadın oyuncu performansı" ve "Mahmut Tali Öngören en iyi senaryo" ödülleri dahil 13 ayrı dalda ödüllerin verileceği gecede ayrıca Şener Şen Onur Ödülü'nün, Nijat Özön ise Tuncan Okan Emek Ödülü'nün sahibi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top