Hesabım
    Kısa'cı ve Yetenekli

    8. !f İstanbul AFM Bağımsız Filmler Festivali'nin Türkiye'den Kısalar bölümü birincisi Ata oldu!

    Türkiye'den Kısalar bölümünün beğenilen filmleri izleyici oylarıyla belirlendi. 8. !f İstanbul AFM Bağımsız Filmler Festivali'nin Türkiye'den Kısalar bölümü birincisi 'Ata'

    !f İstanbul 8. AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nde Türkiye'nin yetenekli kısa filmcilerinin yer aldığı Türkiye'den Kısalar bölümünün en iyisi izleyici oylarıyla belirlendi.

    Kısalar gösterimleri sırasında gerçekleştirilen izleyici oylaması sonucunda 'İnsanın Ölmesi Nasıl da Kolaydı' seçkisinde gösterilen Çağla Zencirci ve Guillaume Giovanetti'nin "Ata" isimli filmi birinci oldu.

    Fransa'da geçen film, sevgilisinin peşinden Fransa'ya giden ve orada kimlik buhranı yaşayan bir kızın hikayesi. 1976 doğumlu Zincirci ve 1978 doğumlu Guill 2003'ten beri birlikte çalışıyorlar ve şu anda ilk uzun metrajlarını çekiyorlar.

    İlk üç filmin birbirine çok yaklaştığı oylamada Armağan Pekkaya ve Umut Kol'un 'Gördüğünü Görüyor musun ?' seçkisinde gösterilen filmi 'İşkenceye Tolerans' ikinci ve Aylin Kuryel ve Emrah Irzık'ın yine aynı seçkide yer alan 'Tabu' isimli filmi ise üçüncü oldu.

    !f İstanbul, Türkiye'den Kısalar izleyici ödülünü alan filmin yönetmenini uluslararası bir film festivaline konuk olarak gönderiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top