Hesabım
    Yeşilçam Modası

    Yeşilçam Ödülleri'nde adayları, Cengiz Abazoğlu, Dilek Hanif gibi ünlü modacılar giydirecek...<br />

    Türkiye'nin Oscarları olarak kabul edilen Yeşilçam Ödülleri'nde 'En İyilerin' açıklanmasına çok az kaldı. Yeşilçam Ödülleri'nin adayları, görkemli tören gecesinde kıyafetleriyle göz kamaştıracak. Adayları, Cengiz Abazoğlu, Dilek Hanif gibi ünlü modacılar giydirecek.

    Turkcell'in ana sponsorluğunda ve Beyoğlu Belediyesi ile TÜRSAK Vakfı'nın işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye'nin en geniş katılımlı jürisinin belirlediği 'Yeşilçam Ödülleri'nde geri sayım başladı. Türkiye'nin Oscarları olarak kabul edilen Yeşilçam Ödül Töreni, 3 Mart Salı gecesi Lütfi Kırdar'da yapılacak ve Digiturk'ün Türkmax kanalı tarafından canlı olarak yayınlanacak.

    Ödül töreninde adaylar, Alem Dergisi'nin organizasyonuyla ünlü modacıların kendileri için özel olarak tasarladığı kıyafetleri giyecekler. Türkiye'nin sinema ödülleri olarak ön plana çıkan Yeşilçam Ödülleri'nde bu yıl adaylar şıklıklarıyla göz kamaştıracak. Yurtiçi ve yurtdışında tasarımlarıyla dikkat çeken ünlü modacıların, Yeşilçam Ödülleri'nde finale kalan adaylar için özel olarak tasarladığı kıyafetler, Alem Dergisi'nin görkemli ödül töreninde görücüye çıkacak.

    En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylarının kıyafetlerini, Hüseyin Çağlayan, Dilek Hanif, Elif Cığızoğlu, Özlem Süer, Cengiz Abazoğlu, Hakan Yıldırım ve Özgür Masur gibi ünlü modacılar tasarlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top