Hesabım
    Üniversiteler Toplanıyor!

    IV. KargART Video Günleri'nde çeşitli üniversitelerin video bölümlerinden öğrenci işlerine yer verilecek bir seçkiler toplamı var...

    Bu sene Mart ayı sonunda yapılacak IV. KargART Video Günleri'nde, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinin video bölümlerinden öğrenci işlerine yer verilecek bir seçkiler toplamı yer alıyor.

    Bu üniversiteler arasında Anadolu Üniversitesi (Eskişehir), Bahçeşehir Üniversitesi (İstanbul), Bilgi Üniversitesi (İstanbul), Bilkent Üniversitesi (Ankara), Hacettepe Üniversitesi (Ankara), Marmara Üniversitesi (İstanbul), Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul) yer alıyor.

    Gösterimler tamamlandığında üniversitelerde üretilen video işleri hakkında genel bir izlenim edinmiş olacağız. Gösterim programında ayrıca her sene olduğu gibi Kurye Video Organizasyonu da bir seçkiyle yer alacak. Deneysel ve animasyon videoları alanında genç Türk sanatçıların çalışmalarına yer verdiği özel bir seçkisi olacak bu.

    Video Günleri 20 Mart Cuma akşamı Daire 2: General Gramafon ve Candaş Şisman ve Deniz Kader'in beraber yapacağı canlı performansla açılacak. 21, 22 ve 23 Mart tarihlerinde Ozan Adam, Alex Wong, Güven Çatak, İsmail Kasarcı & Serkan Şimşek & Bager Akbay, Çağrı Saray ve Ferhat Kamil Satıcı'nın vereceği atölye ve sunumlarla devam edecek. 23 -27 Mart tarihlerinde ise gösterimler yer alacak. Ayrıca 25 Mart Çarşamba akşamı Atıl Altaş, Serdar Kökçeoğlu ve Tonguş Gökalp'den oluşan ((GVP)) projesi de canlı performanslarıyla programda yer alıyorlar.

    IV. KargART Video Günleri

    Üniversiteler Toplanıyor !

    20 - 27 Mart 2009

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top