Hesabım
    Önce Kirlen, Cannes'da Temizlen!

    Kısa filmciler! Kirlenmenin güzelliğini en güzel sen anlat hem Cannes'da yarış hem dünyayı dolaş...

    Ünlü deterjan markası OMO, isteyen herkesi ve amatör film yapımcılarını, annelere çocukların kirlenerek gelişip büyüyebileceğini anlatmaya davet ediyor.

    3 dakika ile sınırlandırılan amatör filmler, aralarında OMO'nun da bulunduğu uluslararası 12 büyük markanın konu edileceği "GÜCÜNÜ ON İKİYE KATLA! - U12" adlı film yarışmasına katılma fırsatı bulacak. Finalist eserler, 21-27 Haziran 2009 tarihleri arasında Cannes Lion 2009 Reklam Festivali'nde gösterilecek.

    OMO, yarışmanın galibine hayatının fırsatını sunarak, gezici OMO gazetecisi olarak kendi seçtiği ülkelerde anne ve çocuklarla buluşma, bölgede oynanan oyunlar ve çocuk gelişimi ile ilgili hikayeler anlatma imkanı sunuyor. Kazanan yarışmacı, tüm gezisini bir kamera ile kayda alacak ve bu kayıtlar OMO'nun global web sitesinde gösterime sunulacak.

    OMO'nun 2004 yılından bu yana tüm dünyada sürdürdüğü Kirlenmek Güzeldir felsefesi, çocuğun özgürce kirlenmesinin önemine dikkat çekiyor. Çocukların macera yaşaması ve doğayı keşfetmesi için özgür olmaya, öğrenmek ve gelişmek için de yaratıcı olmaya ihtiyacı vardır.

    Yarışmaya katılmak için hazırlanacak filmlerin de OMO'nun çocuk gelişimini savunan ve birçok kişi tarafından bilinen Kirlenmek Güzeldir felsefesini anlatması isteniyor.

    Başvurular, 8 Haziran 2009 tarihi saat 08.00'e kadar yapılabilecek. Yarışmaya katılmak için, www.mofilm.com adresine girerek, kayıt olunması gerekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top