Hesabım
    Ağaçsız Açılış!

    16. Altın Koza Film Festivali'nin Açılış Töreni 9 Haziran Salı günü Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılacak...

    8 Haziran'da film gösterimleriyle başlayan 16. Altın Koza Film Festivali'nin resmi açılış töreni bu akşam saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılacak.

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreni bu akşam saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek.

    Sunuculuğunu Şebnem Dönmez'in üstleneceği geceye, ulusal ve uluslararası sinema konukları, medya ve kent protokolü katılacak. Kerem Görsev ve Elif Çağlar Muslu'nun vereceği mini konser ise geceye renk katacak.

    Festival'in açılış filmi Ağaçsız Dağ / Treeless Mountain. Yönetmenliğini So Yong Kim'in yaptığı Güney Kore yapımı film, Berlin Film Festivali'nde Ekümenik Jüri Ödülü, Dubai Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü, Pusan Film Festivali'nde Netpac Ödülü ve Tokyo Film Festivali'nde Filmex Jüri Özel Ödülü'nü aldı. Anneleri, evi terk eden babalarını bulmak için gidince yaz tatilini teyzelerinin yanında geçirmek zorunda kalan altı yaşındaki Jin ve küçük kız kardeşi Bin'in öyküsünün anlatıldığı film, yönetmenin hayatından kesitler taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top