Hesabım
    Pers Prensi: Zamanın Kumları

    Jake Gyllenhaal'la film hakkında söyleşi yapıldı!<br /><br /><br />

    Pers Prensi: Zamanın Kumları’nın vizyona çıkış tarihi belli oldu. Tüm dünyayla aynı anda 28 Mayıs 2010’da vizyona girecek film için Pers Prensi Dastan rolündeki Jake Gyllenhaal, video oyunu uyarlamasından çok öte olduğunu söylüyor.

    Karayip Korsanları ve Büyük Hazine gibi gişe rekortmeni filmlerin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer ise her zamanki gibi bir çalışma içinde. Pers Prensi, büyük bir macera, bolca komedi, biraz aşk ve bolca şaşırtıcı özel efekt sunuyor. Karayip Korsanları gibi Pers Prensi de son derece büyük bir yapım. 2000 ekip üyesi ve sayısız figüran, Pinewood Stüdyoları ile Fas'taki mekanlar arasında 5 ay süren çekimlerde çalıştı.

    Gyllenhaal, tarihi değiştirebilecek Zaman Hançeri'nin yanlış ellere düşmesini engellemeye çalışan genç bir prensi canlandırıyor. Sir Ben Kingsley, Alfred Molina gibi tecrübeli aktörler ve sinema dünyasına yeni adım atan Gemma Arterton destekleyici rollerde. Filmin yönetmeni Mike Newell, ?Harry Potter ve Ateş Kadehi? filmiyle, gişe başarısına aşina bir isim.

    Sinemasal bölümünde Jake Gyllenhaal ile film hakkında yapılan röportajı bulabilirsiniz. Görülen o ki bir hayli büyük ve etkileyici bir yapım daha 2010’da bizleri bekliyor.

    FİLMİN KONUSU İÇİN TIKLAYIN!

    JAKE GYLLENHAAL RÖPORTAJI İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top