Hesabım
    Jackson'un Son Prova Görüntüleri!

    Efsanevi Yıldız'ın son provalarını ve kamera arkası çekimlerini içeren This Is It'in fragmanı yayınlandı.

    26 Haziran'da hayatını kaybeden Jackson'un ölmeden önce hazırlıklarını sürdürdüğü, bu yaz Londra'da O2 Arena'da başlaması planlanmış ve tüm biletleri de satılmış olan This Is It adlı konserler serisinin, olağanüstü prova ve kamera arkası görüntülerini içeren film 28 Ekim'de tüm dünyayla birlikte vizyona girecek.

    Beklenen filmin fragmanı da bugün itibariyle Fragman TV'de!

    Popun Kral'ının hayalini gerçekleştiremeden öldüğü konserler serisinin hazırlık görüntüleri, tüm dünyaya Michael Jackson'ın son konserini ön sıralardan izleme fırsatını verecek.

    Film, Nisan-Haziran 2009 döneminde çekilen görüntülerden, Michael Jackson'ın yakınlarının tam desteği ile yapılıyor. Yüz saati aşkın kamera arkası çekimlerinden, Jackson'ın birçok şarkısının, hazırlanmakta olduğu şovu için prova ederkenki görüntüleri filmde yer alıyor. Film izleyicilerine Jackson'ı daha önce hiç görmedikleri bir şekilde görebilme ayrıcalığını sunuyor.

    High Definition formatında, dijital ses kalitesi ile hazırlanacak filmin bazı sahneleri de 3 boyutlu (3D) olacak ve Jackson'ın yakın arkadaşları ile birlikte çalıştığı kişilerin röportajlarını da içerecek.

    Michael Jackson's THIS IS IT, ana hatları ile şarkıcı, danscı, film yapımcısı, yaratıcı ve büyük bir sanatçı olan Michael Jackson'ın son şovunu yaratma sürecini konu alıyor.

    Michael Jackson'ın hem yaratıcı ortağı, hem de sahne şovunun yönetmeni Kenny Ortega, Randy Phillips ve Paul Gongaware ile birlikte yapımcısı olduğu bu filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Filmin yönetici yapımcıları John Branca ve John McClain.

    Filmin vizyonda kalması planlanan iki haftalık limitli süre için bilet satışları 27 Eylül tarihinden itibaren başlayacak. Michael Jackson's THIS IS IT, Türkiye'de 29 Ekim, Perşembe günü vizyona girecek.

    FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top