Hesabım
    Filmekimi Sona Erdi!

    43.000'e yakın izleyiciye ulaşarak rekor kırdı!

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen Filmekimi, 17'25 Ekim tarihleri arasında, Beyoğlu Emek Sineması'nın yanı sıra 23, 24 ve 25 Ekim günlerinde Cinebonus Maçka G-mall Sineması'nda izleyiciyle buluştu.

    Yoğun ilgi nedeniyle programa alınan ek seanslarla, duyurulan tarihinden bir gün önce, 16 Ekim Cuma akşamı Emek Sineması'nda başlayan Filmekimi, 25 Ekim Pazar akşamı Beyoğlu Emek ve Cinebonus Maçka G-mall Sineması'ndaki gösterimlerle sona erdi.

    Sinemaseverlerin her yıl olduğu gibi coşku ve heyecanla karşıladığı Filmekimi sekizinci yılında yine izleyici rekoru kırdı. Geçen yıllarda seyircilerin gösterdiği yoğun ilgi üzerine bu yıl 7 günden 9 güne uzatılan Filmekimi'nde ayrıca, Beyoğlu Emek Sineması'nın yanı sıra üç gün boyunca Cinebonus Maçka G-mall Sineması'nda da film gösterimleri yapıldı.

    Biletleri 30 Eylül'de satışa sunulan Filmekimi'ni 43.000'e yakın sinemasever izledi. Filmekimi'ni geçen yılki izleyici sayısı 33.500 olmuştu.

    9 gün boyunca, programa sonradan eklenen 3 ek gösterimle birlikte toplam 63 seansta 23 filmin gösterildiği Filmekimi'nin en çok ilgi çeken ismi, Whatever Works adlı son filmiyle Woody Allen oldu. Biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükenen filmin, yoğun ilgi üzerine yapılan ek seansının biletleri de tamamen bitti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top