Hesabım
    Yılın 'En İyi Erkek Oyuncusu' Ankara'da!

    Bu sene 15.si düzenlenen Gezici Festival son dönem Türkiye sinemasının en önemli yönetmen ve oyuncularını Ankara'da ağırlıyor.

    Bu sene Türkiye'deki pek çok festivalden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'yle dönen Nadir Sarıbacak 'Uzak İhtimal' filminin gösterimine katılacak. Film 7 Aralık'ta saat 18:45'te Batı Sineması'nda...

    Bu sene Türkiye sinemasının en çok konuşulan ve ödül alan filmlerinden Uzak İhtimal 15. Gezici Festival kapsamında Ankaralı sinemaseverlerle buluşuyor. Bir müezzinin Galata'da, rahibe adayı bir genç kıza aşkını konu edinen filmin ödüllü oyuncusu Nadir Sarıbacak da filmin gösterimi ardından seyircilerin sorularını yanıtlayacak.

    İstanbul Film Festivali ve Adana Altın Koza Film Festivali'nin ulusal, Bursa İpek Yolu Film Festivali'nin de uluslararası yarışmasında En İyi Erkek Oyuncu seçilen Sarıbacak, Türkiye sinemasında bu sene en çok ödül alan oyuncu oldu.

    Mahmut Fazıl Coşkun'un yönettiği, Nadir Sarıbacak ve Görkem Yeltan'ın başrolünü paylaştığı Uzak İhtimal'in konusu kısaca şöyle: Müezzinlik yapan Musa, İstanbul Galata'da bir camiye atanır ve caminin lojman olarak kullandığı daireye yerleşir. Yanıbaşındaki dairede Rahibe Anna ve onun bakımıyla ilgilenen Clara yaşamaktadır. Kiliseyle evi arasında daracık bir hayata sıkışmış Clara'yla İstanbul'da yeni bir hayata başlayan Musa'nın karşılaşması ilginç ve sıcak bir duygunun ortaya çıkmasına neden olur.

    Film, 7 Aralık Pazartesi günü saat 18:45'te Batı Sineması'nda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top