Hesabım
    Morgan'lar Nerede?

    Morgan'lar Nerede? 22 Ocak 2010'da sinemalarda!

    Columbia Pictures, bir Castle Rock Entertainment / Banter Films şirketi olan Relativity Media işbirliği ile, "Morganlar Nerede?/Did You Hear About the Morgans?"'ı sunar. Başrollerde; Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott.

    Yönetmen Marc Lawrence, romantik komedi yazıp yönetmeye yabancı bir sinemacı değil. "Music and Lyrics" ve "Two Weeks Notice" de onun imzasını taşıyordu.

    Meryl Morgan'ı canlandıran Sarah Jessica Parker bu romantik komedi yapıtının daha önceki projelerinden farklı olduğunu belirtiyor ve, "Mizahı hoşuma gitti. Meryl gibi birini canlandırmamıştım. Evliliği onunki gibi olan birini oynamamıştım" diyor.

    Ayrıcalıklı ve nevrotik New Yorklu çifte tezat olarak rahat ve düzenli Clay-Emma çiftini canlandıracak mükemmel oyuncular arayan Lawrence, Sam Elliott ile Mary Steenburgen'ın bu rolleri kabul etmesinden büyük heyecan duydu. Elliott ise bu konuda şunları söylüyor: "Marc Lawrencela kendi yazdığı bir senaryoda çalışma fırsatı bulduğum için tek kelimeyle mutluyum. O çok zeki ve çok çalışkan bir sinemacı. İstedikleri konusunda son derece net olmasının yanı sıra işbirliğine de çok yatkın. Her an daha iyi bir şeyler yakalamanın peşinde. Daha önce Marc kadar çok çalışan bir yönetmenle karşılaşmamıştım".

    Bu eğlenceli filmin fragmanı için TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top