Hesabım
    Alis Bu Kez Gala'da!

    Tim Burton imzalı film Alis Harikalar Diyarında'nın dünya galası Londra'da gerçekleşti.

    Tim Burton'ın yeni 3D filmi Alis Harikalar Diyarında filminin dünya galası dün gece İngiltere Londra'da Leicester Square'de gerçekleşti.

    Bir çok Hollywood ünlüsü, uzun yollardan Atlantik'i aşarak galaya katıldı.

    Gecenin önemli isimleri Alis'i canlandıran 20 yaşındaki kadın oyuncu Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Tim Burton ve Johnny Depp idi.

    Galadan renkli görüntüler için tıklayın!

    Filmde Beyaz Kraliçe'yi canlandıran Anne Hathaway, kırmızı/kahve elbisesiyle göz kamaştırıyordu.

    Egzantrik oyuncu, filmin Kırmızı Kraliçesi Bonham-Carter ise Vivienne Westwood imzalı marjinal beyaz kıyafetiyle dikkat çekiyordu.

    Bu iki oyuncu da, bir başka kraliçenin şıklığı karşısında gölgede kaldılar. 62 yaşındaki Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles, Vivienne Westwood imzalı lacivert tafta elbisesiyle gecenin en şık bayanıydı. Fakat kendisi bu konuda: "Evet, çok güzel fakat size ne kadar sıkı bir elbise olduğunu anlatamam, adeta nefes alamıyorum ve nasıl oturabileceğim allah bilir" dedi.

    Alis'i canlandıran genç ve güzel oyuncu da pek şıktı ama filmdeki o upuzun saçlarını neredeyse erkek saçı kadar kısa kestirdiğinden, neredeyse tanınamayacaktı.

    Anne Hathaway kendisiyle yapılan röportajda, filmin klasik hikayeden daha feminist bir yaklaşıma sahip olduğu görüşlerine katıldığını söyledi.

    Odeon sinemasında gerçekleşen gala, Odeon'un bir süre önce filmin satışının erken başlayacağı DVD reklamlarının şimdiden çıkmış olmasından dolayı film gösterimini boykot etmiş olduğunu akıllara getirdi fakat galadan çok kısa bir süre önce bu sorunun çözüldüğü öğrenildi.

    Film, önümüzdeki Cuma Türkiye'de de vizyonda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top