Hesabım
    Yeşilçam Ödülleri Yarışmacıları

    23 Mart'taki Ödül Töreninde açıklanacak Yeşilçam Ödülleri'nin yarışmacı adayları arasında senarist-oyuncular öne çıkıyor.

    TÜRSAK Vakfı ve Beyoğlu Belediyesi'nin TURKCELL'in ana sponsorluğunda düzenlediği, bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek ve "En İyi"leri 23 Mart'taki Ödül Töreninde açıklanacak Yeşilçam Ödülleri'nin yarışmacı adayları arasında senarist-oyuncular öne çıkıyor.

    Yönetmenlikleri ile de kendini kanıtlamış oyuncuların yarışacağı 3. YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ'nin adayları arasında Vavien'le Engin Günaydın (En İyi Erkek Oyuncu/En İyi Senaryo), Neşeli Hayat'la Yılmaz Erdoğan (En İyi Erkek Oyuncu/ En İyi Senaryo), Güneşi Gördüm'le Mahsun Kırmızıgül (En İyi Yönetmen), Başka Dilde Aşk'la Mert Fırat (En İyi Erkek Oyuncu) gibi oyuncular yer alıyor.

    Hem kamera önünde sergiledikleri oyunculuklarıyla hem de yazdıkları senaryolarla dikkatleri üzerine çeken isimler, 3. YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ adayları olarak yarışıyor.

    Türk sinema endüstrisinin bir yıllık üretimini değerlendiren YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ'nin ilk etap jürisinin belirlediği aday filmler, oylamanın ikinci etabında ve 2500 kişilik, ülkemizin en geniş katılımlı jürisi tarafından değerlendirilecek.

    3. YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ'nin En İyileri, 23 Mart 2010 Salı günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek 3. YEŞİLÇAM ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİ'nde açıklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top