Hesabım
    Hareketli Komedi Ödül Peşinde, Geliyor!

    Jennifer Aniston ve Gerard Butler'in başrolü paylaştıkları film, 23 Nisan'da vizyonda!

    Columbia Pictures, Relativity Media işbirliğiyle bir Original Film yapımı, bir Andy Tennant filmi, olan Ödül Peşinde/The Bounty Hunter'ı sunar. Filmin başrollerinde Jennifer Aniston, Gerard Butler, Christine Baranski var. Yönetmen Andy Tennant, senaryo yazarı ise Sarah Thorp.

    Eski karısını hapse döndürmekle görevlendirilen, geçinme mücadelesi veren New York'lu bir ödül avcısını merkez alan Ödül Avcısı/The Bounty Hunter, filmin yapımcısı Moritz'in deyimiyle "sadece bir romantik komedi değil. Bu, içinde romantizm de barındıran hareketli bir komedi. Andy bir sürü şeyi - komedi, romantizm ve aksiyon- çok iyi başarıyor." Tennant'ı projeye çeken şey, aksiyon yüklü bir öykü ve film oluşturacak bir senaryo oldu. "Çok yıkıcı ve eğlenceli bir film. Bu, sözünü sakınmayan bir evlilik komedisi," diyor Tennant.

    "Senaryoya bir baktım ve bayıldım. Keskin, komik, tehlikeli ve enerjikti," diye devam ediyor Gerard Butler. "Baştan sona güldüm ve 'Bu adamı canlandırmak istiyorum,' diye düşündüm." Jennifer Aniston'ın karakteri, Nicole, daha kendini toparlamış görünse de, gizliden gizliye eski kocası kadar ağır yüklerin altında aslında. Aniston, "Nicole bir muhabir, Milo da polisti; o nedenle davaları ve haberleri birlikte kovalıyorlardı," diyor. "Öyle ya da böyle, tembelleşirseniz ilişkilerde olduğu gibi, dikkat etmeyi bıraktılar ve birbirlerinde sevdikleri şeyler, sinirlerini bozan şeylere dönüştü."

    Bu hareketli, eğlenceli evlilik komedisi film, Türkiye'de 23 Nisan 2010'da sinemalarda...

    Filmin setinden fotoğraflar için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top