Hesabım
    Büyük Oyun, San Francisco'da En İyi Film Seçildi!

    Büyük Oyun, geçtiğimiz hafta sonuçları açıklanan San Fransisco Tiburon Film Festivali'nde en iyi film ödülünü aldı.

    29 Nisan - 03 Mayıs tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleştirilecek olan SOUTH EAST EUROPEAN FILM FESTIVALİ'nde yarışma kategorisinde yer alacak olan BÜYÜK OYUN ayrıca dünyanın en önemli sinema akademisi kabul edilen UCLA (California Universitesi, Los Angeles) Sinema Merkezi'nin ünlü sinema salonu James Bridges Theater'da 03 Mayıs akşamı kapanış filmi olarak gösterilecek.

    İstanbul Film Festivali kapsamında Ulusal Film Yarışması bölümünde sinemaseverlere sunulacak olan BÜYÜK OYUN, bu yıl Warner Bros. dağıtımı ile Eylül ayında Türk seyircisiyle buluşacak..

    Kuzey Irak'ta Erbil ve Musul çevresinde başlayan BÜYÜK OYUN'un çekimleri Türkiye'de Urfa, Adıyaman, Malatya ve İstanbul'da tamamlandı.

    2009 yılı sonunda gösterime hazır hale gelen ancak program sıkışıklıkları nedeniyle vizyon tarihi ertelenen filmin Amerika prömiyeri Temmuz 2009'da Kanada'da Montreal Film Festivali'nde, Asya prömiyeri Aralık 2009'da festival açılış gösterimi için davet edildiği Hindistan'da Kerala Film Festivali'nde yapılmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top