Hesabım
    Dr. Parnassus!!

    Vizyondaki filmin prodüksiyonu 2008'de Londra'dan Vancouver'a taşınırken verilen molada, Heath Ledger reçeteli ilaçlarını yanlış kullanması sonucu ölmüştü...

    THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS?un prodüksiyon aşamasında Heath Ledger?ın trajik ölümü nedeniyle film yarım kalma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı, ama Gilliam, filmin yıldızının filme kattığı üstün performansı kaybetmeden hikayeyi yeniden oluşturmaya çabaladı.

    22 Ocak 2008'de, filmin prodüksiyonu Londra'dan Vancouver'a taşınırken New York'da verilen molada, Heath Ledger reçeteli ilaçlarını yanlış kullanması sonucu öldü.

    Bu olayla sarsılan yönetmenin ilk kararı filmi bırakmaktı. ?Nasıl devam edebileceğimi bilmediğimi söyledim. Ne yapacağımı düşünemeyecek kadar yıkılmıştım. Ama çevremdeki herkes ?hayır, hayır, devam etmelisin, filmi bitirmelisin.? Herkes bizi destekliyor ve fikir veriyordu. Sihirli ayna çözümü çok belirgindi, aynanın ön kısmında Heath ile ilgili sahnelerin çoğunu çekmiştik, ama asıl soru ?rolü üstlenmek üzere bir kişiye ihtiyacımız var mı?? idi.

    Filmde Heath Ledger’ın yanısıra Johhny Depp, Colin Farrell, Jude Law gibi isimler var.

    Bugün Türkiye'de vizyona giren filmin görselleri ve tüm çekim notları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top