Hesabım
    Semir Aslanyürek İlk Filmini Anlatıyor!

    Sine-Sen etkinliğinde bu hafta Semir Aslanyürek Şellale'yi anlatıyor...

    Sine-Sen'in 'Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyorlar' başlıklı etkinliği yönetmen Semir Aslanyürek'in vizyona giren ilk filmi "Şellale" ile devam ediyor.

    Şişhane'deki Sinema Emekçileri Hareket Noktası ve Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da 18 Nisan 2010 Pazar Saat 17.00'de Semir Aslanyürek'in ilk filmi 'Şellale' izleyiciyle buluşacak.

    Filmin Konusu: Filmdeki olaylar, 1960 yılında, 27 Mayıs askeri müdahalesinden bir buçuk ay önce Antakya'nın Harbiye beldesinde cereyan ediyor. Türkiye'nin 27 Mayıs öncesi içinde bulunduğu ekonomik ve politik kriz, Harbiye'li bir ailenin trajik öyküsüne yansır.

    Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Enis Aslanyürek, Savaş Yurttaş, Ezel Akay, Zuhal Tatlıcıoğlu, Canan Hoşgör.

    Film gösterimlerinin ücretsiz olduğu etkinlikte izlenecek filmin ardından, yönetmenle bir söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşiye katılacak izleyiciler yönetmenlerin ilk filmlerini çekerken yaşadığı sıkıntıları, zorlukları ya da kimi güzel anıları öğrenme şansına sahip olacaklar.

    Etkinlik 25 Nisan 2010 tarihinde Reis Çelik'in ilk filmi "Işıklar Sönmesin"le devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top