Hesabım
    Oyuncu Turan Özdemir Kaza Geçirdi!

    Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

    Geçtiğimiz Perşembe akşamı Bodrum Ortakent beldesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'e, bir motosiklet çarptı. Kazada ağır yaralanan Özdemir ve motosiklet sürücüsü, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin, yaptığı açıklamada, Özdemir'in tomografisinin çekildiğini belirterek, "Hastanın hayati tehlikesi devam ediyor. Beyin kanaması mevcut, takibe devam edeceğiz. Kanama yaklaşık 8 milimetre civarında. Ancak beyin şişmemiş bu sevindirici bir durum. İyimserliğimizi koruyoruz'' dedi.

    Bu arada, kazada gözünden ağır yaralanan sürücünün de tedavisinin de yoğun bakım servisinde sürdüğü bildirildi.

    Dondurmam Gaymak filminin yönetmeni Yüksel Aksu ile kazada ağır yaralanan Turan Özdemir'in ailesi hastaneye gelerek Turan Özdemir'in sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

    Turan Özdemir'in eşi Müzeyyen Özdemir, eşi ile kaza esnasında otobüs durağında beklediklerini anlatarak, ''Yolun karşısından bize doğru bir kedi geliyordu. Eşim yolun ortasındaki kediyi aldı ve benim yanıma dönmek istediği esnada motosiklet çarptı. Kaza esnasında yol çok karanlıktı.'' diye konuştu.

    Muğla'da çekilen ve Muğlalıların rol aldığı 'Dondurmam Gaymak'ta, babadan kalma mesleği dondurmacılıkla geçinen Ali Usta'nın büyük dondurma şirketleriyle rekabet edebilmek için verdiği mücadele anlatılıyor.

    Başarılı oyuncuya acil şifalar diliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top