Hesabım
    3. Çaydaçıra Film Festivali Kahkahalarla Son Erdi!

    Festivalin kapanış törenine Ata Demirer'in esprileri damgasını vurdu...

    Bu yıl üçüncüsü organize edilen ve Kemal Sunal adına ithaf edilen Çayda Çıra Film ve Sanat Festivali dört günlük festival etkinliğinin ardından ödül töreniyle sona erdi. Çayda çıra halk oyunuyla başlayan, Elazığ Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, , Elazığ Belediye Başkanı M. Süleyman Selmanoğlu ve oyuncu Ayça İnci'nin katılımıyla düzenlenen kapanış törenine Ata Demirer'in esprileri damgasını vurdu.

    Kemal Sunal özel ödülünü Belediye Başkanı M. Süleyman Selmanoğlu'ndan alan Ata Demirer ' Ekmeğimi komiklik yaparak kazanıyorum. Büyük usta Kemal Sunal'ın özel ödülünü almak benim için rüya gibi bir şey. ' dedi. Sunucunun kısa film yarışmasının sonuçlarını açıklarken, yanlışlıkla üçüncü yerine birinciyi açıklaması ve sürprizi bozması, ardından da 'benim de biraz yanlışlık yapmaya hakkım olsun değil mi' demesini diline dolayan Ata Demirer 'Tabi senin de yanlışlık yapmaya hakkın var. Koskoca Fenerbahçe Stadında yanlış sonuç açıklandı. Bu sana fazla değil' dedi ve tüm salon kahkahalara boğuldu.

    - Ünlü yönetmen Yılmaz Atadeniz, festivalde onur ödülümü Elazığ Valisi Muammer Erol'un elinden aldı.

    - Festivalde gösterilecek olan filmlerin oyuncuları, yönetmenleri ve yapımcıları da Elazığ' a gelerek bu kültür ve sanat etkinliğine destek verdi. Bu çerçevede, Yılmaz Atadeniz, Özlem Özokkavalıgil, Betül Şahin, Saadet Işıl Aksoy, Serhat, Serdal Genç Elazığ'ı ziyaret edenler arasındaydı.

    - 'Elazığ'ın her sokağı festival', 'Yerelden evrensele büyüyen festival' sloganlarıyla bu yıl üçüncüsü organize edilen Çaydaçıra Film ve Sanat Festivali kapsamında 'Vavien', 'Kara Köpekler Havlarken', 'Orada', Başka Dilde Aşk', Deli Deli Olma', 'İki Dil Bir Bavul', 'Uzak İhtimal', 'Acı', 'Usta', 'Kakosi', 'Gelecekten Bir Gün', 11'e 10 Kala' , 'Romantik Komedi' ve 'Büyük Oyun' olmak üzere toplam 14 film gösterildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top