Hesabım
    Naro ve Teco: Priapos'un Peşinde

    Çoşkun Göğen (nam-ı diğer 'Tecavüzcü Coşkun') 21 yıl sonra "Naro ve Teco: Priapos'un Peşinde" adlı filmde başrol oynayacak.

    İlk sinema filmini yönetecek olan Benli'nin "Naro ve Teco: Priapos'un Peşinde" adlı filmini ilginç kılan başrol oyuncuları, yani Yeşilçam'ın üç silahşör "kötü adamı": Çoşkun Göğen, Nuri Alço ve Eray Özbal. Oyuncularından biri gazozlarına attığı hapla genç kızları tuzağına düşüren rolleriyle tanınan Nuri Alço; yani "Naro"... Diğeri Coşkun Göğen, yani "Tecavüzcü Coşkun"...

    Yeşilçam'ın üç önemli oyuncusunu bir araya getiren filmin kadrosunda futbol dünyasından da bir isim var: Eskişehirsporlu Ümit Karan. Karan, filmde kendisini oynayacak!

    KONUSU

    Fantastik komedi türündeki "Naro ve Teco: Priapos'un Peşinde", özü itibarı ile bir geri dönüş hikayesi. "Belmando Engin" (Eray Özbal), sinemada iş bulamayınca köhne bir disco işleten 'Naro' (Nuri Alço) ile bir kız lisesinde hademelik yapan 'Teco'ya (Coşkun Göğen) ilginç bir iş teklifinde bulunur. 80'li yılların ünlü üç kült karakteri yıllar sonra yeni bir macera için bir araya gelir ve bereket tanrısı Priapos'un peşine düşer. Basit bir hırsızlık gibi görülen bu iş, onları fantastik bir serüvenin ortasına iter.

    Yapımcılığını Rina Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Orçun Benli'nin; senaryosunu ise Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk'ün yazdığı filmin çekimleri temmuz ayında İstanbul, Balıkesir ve Çanakkale'de yapılacak.

    KADRODA KİMLER VAR?

    Nuri Alço (Naro), Coşkun Göğen (Teco), Eray Özbal (Belmondo Engin), Bülent Çolak (Hayrettin), Fırat Tanış (Tayyar), Yeşim Ceren Bozoğlu (Okşan), Başak Sayan (Ahu Secimer), Bülent Şakrak (Poz Recai), Mustafa Üstündağ (Mono Rıza), Gizem Akman (Mavisu), Ahmet Akkaya (Ahmet), Murat Garipağaoğlu (Yorgo), Orhan Eşkin (Orik), Serdar Orçin (Yorgo'nun tayfası), Ümit Karan (Ümit Karan) ve Kenneth Dakan (Lord Jones)...

    Konuk Oyuncular : İlker Ayrık, Paşhan Yılmazel, Begüm Kütük

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top