Hesabım
    'Müslüman karşıtı bir film yapmadık'

    Tartışmalı film Sex and The City 2'nin oyuncuları konuştu...

    Abu Dabi'de geçen sahneleri nedeniyle bazı çevreler tarafından "Müslümanlık karşıtı" olarak nitelenen Sex and the City 2'nin oyuncuları filme ve yapılan yorumlara açıklık getirdi...

    Daha önce 2008'de de sinemaya uyarlanan 94 bölümlük kült dizi, Carrie, Samantha, Miranda ve Charlotte adlı dört New York'lu modern kadının hayatını anlatıyor.

    Dünya çapında 415 milyon dolar hasılat elde eden bu filmin devamı, iki yıl sonra geldi. Ancak hayranlarının merakla beklediği yapım, büyük tartışmaları da beraberinde getirdi.

    Abu Dabi'de çarşaflara bürünen dört kadının içlerine seksi iç çamaşırları giymesi, ayrıca Abu Dabi'da bulunan bir bardaki seksi dansları, film için "Müslüman karşıtı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Filmin başrol oyuncuları, iddiaları Hürriyet'e verdikleri röportajda yanıtladı.

    Filmde Samantha'yı canlandıran Kim Cattrall, "'Sex and the City' kadınların sesi oldu. Birçok soruna değindik. Kadınlar için umut olduk." derken "Kadınların da özgür olduğunu, seks yapabileceğini ifade ettik." şeklinde konuştu.

    Miranda'yı canlandıran Cynthia Nixon ise, "Amacımız kimseyi incitmek değildi. Müslüman karşıtı bir film de yapmadık. Başka bir dini ya da kültürü küçümsememiz mümkün değil. "Sex and the City 2" kızlar Arap ülkelerine tatile gidiyor. Samantha'nın yine seksle başı dertte, yakın arkadaşları da ona sahip çıkıyor. Yer yer çok komik şeyler yaşanıyor. Bu sahneler Çin'de ya da başka bir ülkede de çekilebilirdi..." şeklinde konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top