Hesabım
    Mad Max Yeniden Doğuyor!

    Bir Mad Max iyiyse, iki tane Mad Max daha iyidir...

    Mad Max severleri sevindirecek haber geçen günlerde serinin yeni bölümünün çekileceği haberiyle zaten gelmişti. Bugün gelen haberlere göre ise, yeni Mad Max bir değil iki bölüm olarak çekilecek!

    Önceki bölümlerin de senaristi, yapımcısı ve yönetmeni olan George Miller 30 yıllık efsaneyi 'Mad Max: Fury Road' ismiyle yeniden diriltmeye kararlı. Arka arkaya çekilecek iki filmin gösterim tarihleri de fazla uzun tutulmayacak. Fury Road’tan sonra çekilecek son bölümün ismi ise Furiosa olacak.

    Mel Gibson’u efsaneleştiren Max karakteri ise, Gibson’un ilerleyen yaşı ve bazı kişisel sorunları nedeniyle yeni bölümlerde İngiliz aktör Tom Hardy’ye emanet. Hardy’yi yakın zamanda Başlangıç (Inception) filmiyle de seyredeceğiz. Filmin kadrosundaki diğer isimler ise; Oscar ödüllü Charlize Theron, Zoe Kravitz, Adelaide Clemens ve Nicholas Hoult olarak açıklandı. Önümüzdeki aylarda çekimlerine başlanacak film için 9 aylık bir çekim süresi düşünülüyor... (boşuna Mad Max yeniden doğuyor demiyoruz)

    Son olarak Miller, filmin sırtını görsel efektlere değil, daha çok Mad Max’e yaraşır, göz boyamayan pratik bir aksiyona dayayacağını da ekledi.

    İki film de 2012’de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top