Hesabım
    Biri Beni Isırdı!

    Alacakaranlık serisinden nefret edenler için geliyor...

    Alacakaranlık Efsanesi de dahil olmak üzere, son dönemlerin romantik gençlik filmleri ve gençlerin bunalımlı hallerine komik bir yaklaşım getiren; Black Eyed Peas, Lady GaGa gibi gençlerin ilahı haline gelen ünlülere de mizahi bir tavırla yaklaşmaktan çekinmeyen film Biri Beni Isırdı (Vampires Suck) 26 Kasım'da sinemalarda.

    Başrollerinde Acaip Bi Film (Disaster Movie) filminden tanıdığımız Matt Lanter; Gossip Girl oyuncularından Chris Riggi ile Anneliese van der Pol?un yer aldığı filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Acaip Bi Film, Meet The Spartans ve Korkunç Bir Film (Scary Movie) filmlerinin senaristleri Jason Friedberg ile Aaron Sletzer üstleniyor.

    Filmin konusu ise şöyle:

    Becca iki erkek arasında kararsız kalmıştır; gizemli, karamsar ve saçma derecede soluk benizli çocuk ile dayanıklı, sevimli? ve ona ?küçük gay kardeşi'ni hatırlatan çocuk arasında.

    İkisi arasında bir karar vermek için her an kendisinin de yemeğe dönüşebileceği bir aile yemeğini sağ salim atlatmalıdır.

    İçinde bulunduğu romantik karmaşalar yeterli değilmiş gibi, bir yandan da kontrol delisi olan ve kendisine küçük bir bebekmiş gibi davranan babasıyla da başetmelidir.

    Mezuniyet gecesi gelip çatmadan karar vermek zorunda olan Becca, gizemli bir dünyadan gelen Alice'ten Lady GaGa'ya kadar birçok kişiden yardım alır!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top