Hesabım
    'Suspiria' Yeniden Çevriliyor!

    David Gordon Green, sonunda Argento'yu ikna etti...

    En son 2007'de yenilenmiş kopyasıyla Cannes Film Festivali'nde izleyiciyle buluşan ve tüm zamanların en iyi korku filmleri arasında gösterilen Dario Argento başyapıtı Suspiria yeniden çevrilecek.

    Daha önce Suspiria'nın yeniden çevrimi hakkında pek çok dedikodu yapılmış fakat bir türlü kesin bir bilgi elimize ulaşmamıştı. Bugün elimize ulaşan habere göre ise, sonunda Suspiria konusunda bir ilerleme kaydedildi ve David Gordon Green, filmi yönetmek için çalışmalara başladı.

    Filmin yeniden çevriminin bir türlü başlamamasının arkasında Suspiria'nın yönetmeni Dario Argento'nun parmağının olduğu, çünkü filmin yeniden çevrim haklarını bir türlü vermediği söyleniyordu. Görünen o ki, Argento bu konuda bir karara varabilmiş ve yapım haklarını Green'e teslim etmiş.

    Green'in Argento'yu nasıl ikna ettiğini bilmiyoruz ve orijinal Suspiria'dan daha iyi bir iş çıkaracağından da şüpheliyiz ama Argento'yu sonunda ikna edebildiğine göre çek defterinin epey kabarık olduğunu ancak tahmin edebiliyoruz.

    Tek temennimiz ise en son Pineapple Express filmini izlediğimiz Green'in bu başyapıtı bir Hollywood paçavrası haline dönüştürmemesi...

    1977 tarihli Suspiria, gizemli bir dans okulunda yaşananları anlatarak sinema tarihinin en korkunç sahnelerinden bazılarını hafızalara kazımıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top