Hesabım
    Guillermo del Toro 'Perili Köşk'te!

    Yeni Perili Köşk projesinde Del Toro'nun imzası olacak... Fakat bu sefer her şey daha farklı...

    Comic-Con 2010'da dün Perili Köşk (The Haunted Mansion) sürprizi yaşandı. İlk çıkan haberlerde Guillermo del Toro'nun Disney'in ünlü Perili Köşk'ünü filme çekeceği duyurulmuşken, daha sonra haber düzeltildi ve Del Toro'nun filmin sadece senaryosunu yazıp yapımcılığını üstleneceği belirtildi...

    Fakat bu yeni projeyi, Eddie Murphy'nin başrolünü oynadığı Perili Köşk'le karıştırmayın. Çünkü Del Toro, filmin Eddie Murphy'nin devamı olmayacağını, ayrıca 3D çekileceğini söyledi.

    Köşkün dünyadaki en değerli gayrimenkul olduğunu söyleyen Del Toro film hakkında, "Bu benim için bir rüyanın gerçek olması gibi. Bu sadece bir korku filmi olmayacak, benzersiz bir lezzet olacak" dedi. Ayrıca Del Toro yeni filmin ipuçlarını da verdi: "Komik değil, korkunç ve eğlenceli bir film yapacağız. Fakat korkunç olan bölümleri gerçekten korkunç olacak."

    Çocukluk kabuslarından etkilendiğini ve bunun yönetmenliğine katkısını her fırsatta dillendiren Del Toro, Disney'in şirin karakterlerinin yanı sıra korku filmlerine taş çıkartan hikayelerini çocukluğunun en korkunç anıları olarak gördüğünü söyledi ve Disney'in bu bastırılmış yönünü ortaya çıkartacağını belirtti.

    Demek ki çocuklar, bizim anladığımız kadarıyla bu film size göre olmayacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top