Hesabım
    'Tron Efsanesi' Geliyor!

    Bu görsel şölen 28 Ocak 2011'de Türkiye'de!

    Açıklandığı günden bu yana merakla beklenen filmlerin başında gelen 'Tron Efsanesi' (Tron: Legacy) 28 Ocak 2011'de Türkiye'de vizyona girecek...

    Avatar'la beraber sinemada görselliğin ulaştığı noktalar göz kamaştırmaya başlamışken Tron, bunu bir seviye daha öteye taşıyor ve daha önce gördüklerimize benzemeyen dijital bir dünyada kurulmuş 3 boyutlu ileri teknoloji bir macera sunuyor.

    Nasıl mı? Rakamlarla açıklayalım... 150 milyon dolara mal olan film 64 günde çekildi ve sadece post-prodüksiyonu tam 68 hafta sürdü! Filmin elbise masrafı 13 milyon dolar olarak açıklanırken, yarışçılar için özel olarak tasarlanan yarış elbiselerinin tanesi yaklaşık 60.000 dolara mal oldu...

    1982'de başlayan efsanenin ikinci ayağı olan 'Tron: Legacy' yönetmen Joseph Kosinski'nin ilk filmi. Jeff Bridges'in Kevin Flynn'i, Bruce Boxleitner'in Alan Bradley'i ve Garrett Hedlund'un Flynn'in oğlu Sam'i canlandırdığı filmin konu ise şöyle:

    Sam Flynn, Kevin Flynn'in 27 yaşındaki teknoloji meraklısı oğlu, babasının ortadan kayboluşunu araştırır ve kendini babasının 25 yıldır yaşadığı Tron'un dijital dünyasında bulur. Kevin'in sadık sırdaşı Quorra'yla birlikte, baba ile oğlu çok fazla gelişmiş ve son derece tehlikeli bir hale gelen, görsel açıdan dudak uçuklatan sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar.

    Ayrıca filmin müziklerini Grammy Ödüllü Daft Punk besteledi.

    FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top