Hesabım
    Yeni 'Avatar' Geliyor!

    Yeni 'Avatar' 8 değil, 9 dakika daha fazla!

    Tüm zamanların en çok kazanan filmi 'James Cameron da bu yeni Avatar'la ilgili merak edilenleri cevapladı...

    Cameron, daha önce duyurulan ve 8 dakika olarak belirtilen yeni sahnelerin aslında 9 dakika olduğunu ve bu sahnelerin tamamının bilgisayar efekti sahnelerinden oluştuğunu söyledi. İnsanların ofiste oturup kahve içtiği sıkıcı sahnelerin bulunmadığı bu 9 dakikanın tamamı yağmur ormanlarının dışında ve bazısı da gece geçiyor. Cameron, aksiyon sahnelerinin fazlasıyla yer kaplayacağı bu yeni bölümlerde uzun uçuş sekanslarının olduğu uzun bir av sahnesi, dağ İkran'larının olduğu bazı sahneler, Pa'li isimli atların olduğu sahneler ve aksiyonu bol sekansların bulunduğunu söyledi. Filmin sonundan daha önce çıkarılmış bazı duygusal sahneler de geri eklenmiş.

    Cameron filmin 3 boyutlu Blu-Ray'iyle ilgili olarak da, "Henüz kesin bir kararımız yok. Yakında bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Fakat hala insanlar bu tür cihazlara sahip değil, daha beklemeliyiz" dedi. Cameron, 'Avatar 2' ile ilgili olarak da açıklama yapmaktan kaçındı.

    Kısaca biraz av, biraz aşk ve biraz da savaş sahnesi eklenmiş makyajlı Avatar, sevenleri ve daha önce görmeyenler için tekrar geliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top