Hesabım
    Önümüzde Hangi Filmler Var?

    Los Angeles Times, önümüzdeki sezon nasıl filmlerle karşılaşacağımızı özetliyor...

    Hollywood, kazananları sever. Harry Potter, dünya çapında 5.4 milyar dolar rakamıyla tüm zamanların hasılat şampiyonlarından olduğundan, önümüzdeki sezon 3D bir Harry Potter daha izliyor olacağız.

    Los Angeles Times yazarı Kenneth Turan, bu seferki Harry Potter'ın diğerlerini de silip süpüreceğini düşündüğünü söyledi. Warner Bros için bu projenin bir para makinesine döndüğünü söyleyen yazar, geri kalan tek kitabı da iki bölüme aktararak, ne kadar çok para kazanırsak kardır mantelitelerini iyice belli ettiklerini ifade etti.

    İşte Kenneth Turan'ın bize hatırlattığı bazı filmler:

    Aksiyon isteyenler için önümüzdeki sezon Russel Crowe'yi izleyeceğimiz The Next Three Days var. Faster adlı filmde ise Dwayne Johnson'u izleyeceğiz.

    Unstoppable da ismiyle müsemma, hasılat konusunda durdurulamaz bir başarı sağlayacağa benziyor.

    Christina Aguilera, Cher ve Gwynety Paltrow gibi isimleri ise şarkıcı rollerinde izleyeceğimiz müzikaller var önümüzdeki sezon beyazperdede: Burlesque ve Country Strong.

    Morning Glory'de Diane Keaton ve Harrison Ford gibi iki büyük isim yerlerini alıyor ve bizi epey güldüreceğe benziyorlar.

    Aradığınız romantizmse James Brooks imzalı How Do You Know, size göre olabilir..

    Yaşları daha küçükler için Disney'in Tangled'ını unutmamak lazım, Rapunzel masalından çıkan bu hikaye, minikleri epey oyalayacak.

    Animasyon deyince Megamind var, bilim kurgu istersek Tron: Legacy.

    Kenneth Turan, sonbahar filmlerinin genelde Hollywood'dan önce festivallerde gösterilmiş ve çoktan hakkında konuşulmuş olduğunu hatırlatıyor.

    Festival favorileri Somewhere, Black Swan, It's Kind of a Funny Story, The King's Speech, Slumdog Millionaire'in yönetmeninin yeni filmi 127 Hours, Facebook'un hikayesini anlatan, The Social Network, önümüzdeki sezonda izleyeceğimiz ve merakla beklediğimiz filmlerden sadece birkaçı...

    İyi sonbaharlar..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top