Hesabım
    The Irish Man Kadrosu Genişliyor!

    Robert de Niro'dan sonra açıklanan diğer isimler kimler?

    Martin Scorsese?nin olası gelecek projelerinden The Irishman ile ilgili kesin olmayan haberler gelmeye başlamıştı ve en son Robert De Niro?nun oyuncu kadrosunda olduğunu duymuştuk. Ve şimdi kadroya iki isim daha eklendi: Joe Pesci ve Al Pacino.

    Charles Brandt'ın kitabı ?I Heard You Paint Houses'tan uyarlanacak olan film De Niro'nun canlandıracağı bir gangster olan Frank Sheeran'ın hayatını konu alacak.

    Joe Pesci ve Al Pacino isimlerinin dedikodudan ibaret olmadığını umarız çünkü özellikle Al Pacino ile De Niro'yu beyazperdede yanyana görmek her zaman keyifli olmuştur. Film Righteous Kill olsa bile...

    Bu arada, bu filmin adı değişmek zorunda kalabilir çünkü Rick Porello'nun To Kill The Irishman: The War That Cripped The Mafia adlı romanından uyarlanacak olan bir The Irishman projesi daha var. Jonathan Hensleig?in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde oyuncular da oldukça dikkat çekici: Christopher Walken ve Val Kilmer. Gönül isterdi ki bu iki film, tek bir film haline getirilsin ve tüm bu oyuncuları birarada görebileceğimiz bir film meydana gelsin ama elbette hayal.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top