Hesabım
    Russell Crowe Kung-fu Filminde!

    RZA'nın ilk yönetmenlik denemesinde Russell Crowe, bir dövüş sanatları ustasını canlandıracak...

    İsmini pek çok Kung-fu filmine de konu olmuş olan Wu-Tang efsanesinden alan Amerikalı hip-hop grubu Wu-Tang Clan’ın tanınan elemanlarından RZA sonunda hayallerine kavuşuyor...

    İçindeki önlenemez kung-fu aşkını her fırsatta sinemaya da taşıyacağını söyleyen RZA, sonunda hayallerine kavuşmuş gibi gözüküyor. Yakında ilk yönetmenlik denemesi ’The Man with the Iron Fist’ için kolları sıvayacak olan ünlü rapçi-oyuncunun filminde başrolü, sinemada canlandırmadığı pek az tarihi kahraman kalan ünlü Avustralyalı oyuncu Russell Crowe oynayacak.

    Karakter hakkında basına bilgi veren RZA, az ama öz konuştu: 'İspiyonlamak istemem ama Russel, yaşayan en kötü adamı oynayacak'. Filmin yapımcılığını Quentin Tarantino’nun üstleneceği ve senaryoda Eli Roth’un da parmağı olduğu söylenirken, dövüş sanatları janrında pek çok örneği görenler için bir Afro-Amerikan rapçi, bir Robin Hood, bir arıza film yönetmeni ve üstüne bir de bu tüm saydıklarımız kadar absürd bir sinema kariyerine sahip oyuncu-senarist-yapımcının bir araya gelerek oluşturduğu bu proje, son yılların en ilginç yapımı gibi duruyor.

    20 milyon dolar gibi düşük bir bütçeye sahip filmin Aralık ayında Şangay’da çekilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top