Hesabım
    'Sıkı Dostlar' TV'ye Geliyor!

    1990 tarihli Martin Scorsese klasiği 'Sıkı Dostlar' televizyon dizisi olma yolunda...

    Yazar Nicholas Pileggi'nin kitabından uyarlanan ve yine yazarı tarafından senaryosu yazılan Sıkı Dostlar'ın televizyon dizisi için Pileggi yine eline kalemi almış gözüküyor.

    Henry Hill adında bir mafya üyesinin gerçek hikâyesini anlatan film, Robert De Niro, filmdeki rolüyle Oscar kazanan Joe Pesci ve Tommy DeVito'nun unutulmaz performanslarıyla hatırlanıyor.

    Daha önce mafyayı televizyon ekranlarına Sopranos dizisiyle taşıyan HBO'nun sezona bomba gibi başlayan ve ikinci sezonunu Scorsese'nin çektiği pilot bölümüyle garantileyen son dizisi Boardwalk Empire'ın başarısı, seyircinin TV dramalarındaki mafya özlemini açıkça ortaya koyunca ortaya çıkan 'Sıkı Dostlar' TV projesi, Martin Scorsese'ye zamanında getirmediği Oscar'ı, Emmy olarak geri verebilir mi? Tabii ekibin önce Scorsese'yi ikna etmesi lazım...

    Orijinal hikayeyinin farklı boyutlarını ele aldığı, İtalyan takım içinde sahici bir mafya atmosferi kurduğu ve bunları da sağlam oyuncularla desteklediği sürece 'Sıkı Dostlar'dan iyi bir TV draması çıkmaması için bir neden yok bizce... Sizce?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top