Hesabım
    'Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları' Görücüye Çıktı!

    Filmin Londra'daki galasından ilk haberler, fotoğraflar ve Türkiye vizyon tarihi...

    Harry Potter serisinin son filmi 'Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1'in galası önceki akşam Londra'da yapıldı.

    Milyonlarca kişinin merakla beklediği Harry Potter serisinin iki bölüm halinde gösterime girecek olan final bölümünün ilki 'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları' galadan iyi eleştiriler alarak çıktı. Eleştirmenlerin oldukça karanlık ve kederli bulduğu final bölümünde serinin diğer filmlerine nazaran çok az ışık ve şirinlik var.

    Tansiyonun önemli kısmının ikinci bölümde yaşanacağını belirten Daily Mail yazarı Chris Tookey, filmin sonunda çok sevilen önemli karakterlerden birinin öldüğünü de bildirdi. Anlatımın da o kadar açık olmadığını yazan Tookey, filmin ancak kitabı okumuş olanlara rehberlik edebileceğini vurguladı.

    Galaya katılanlar arasında filmin oyuncularının yanı sıra satış rekorları kıran serinin yazarı J. K. Rowling de vardı. Rowling galada, "Bu benim en sevdiğim Harry Potter filmi. O yüzden çok heyecanlıyım. Sanıyorum, tüm seri sona erdiği zaman oyuncular ve tüm ekibi teselli etme görevi bana düşecek. Çünkü hepsi çok üzgün" diye konuştu.

    Kırmızı halıda duraksayıp gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular ise geriye güzel anıların kaldığını, ama 10 yılın tek bir karakteri canlandırmak için uzun bir süre olduğunu söylediler. 10 yıl süren serinin beyazperde macerasını noktalamasının ardından emekli olan oyuncular şimdiden yeni projelerin arayışına girmişler bile...

    Serinin bu yeni filminde Voldemort büyü dünyasını büyük oranda kontrolüne alırken Harry ve arkadaşları artık Hogwarts'ın dışında kendi başlarına savaşı sürdürmeye çalışıyor...

    Türkiye Vizyon Tarihi Hakkında

    J. K Rowling'in romanından uyarlanan filmin bu bölümü, dünyayla aynı anda Türkiye'de de 17 Kasım Çarşamba günü vizyona giriyor. Hafta ortasında gerçekleşen bu vizyon değişikliğinden dolayı sinema salonu sahipleri ve işletmecileri sinema severleri uyararak, bayram haftası boyunca seanslarda her zamankinden çok daha fazla değişiklik olabileceğini belirttiler.

    Londra Galasından Renkli Kareler

    Harry Potter serisinin ikinci ve son bölümü ise 2011 Temmuz'unda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top