Hesabım
    Efsane Video Oyunu 'Uncharted' Film Oluyor!

    Mark Wahlberg, Nathan Drake olacak...

    Konsol oyunlarının Indiana Jones'u sayılan Nathan Drake'in 'Uncharted: Drake's Fortune' macerası Mark Wahlberg'in başrolünde beyazperdeye taşınıyor.

    Yönetmen koltuğunda David O. Russell'ın oturacağı yeni uyarlama hakkında MTV'ye konuşan Wahlberg, "David hayatımda çalıştığım en iyi yönetmenlerden biri. Uncharted filmi için kafasındaki fikirler de delice. Umarım filmi bu yaz çekeriz." şeklinde konuştu.

    Wahlberg'le yönetmen Russell'ın daha önce üç filmde birlikte çalıştığı düşünülürse pek de şaşırtıcı olmayan bu haberin bize sanki dedikoduymuş gibi gelen tek tarafı, kadroda iki 'Sıkı Dost'un, Robert De Niro ve Joe Pesci'nin de isimlerinin geçmesi. Bu kadro haberini Wahlberg'e soran MTV'nin aldığı yanıt ise şöyle: Bu parçalar onlar için yazıldı. Pesci ile bu konu hakkında konuştum ve David'in menejerleri de De Niro ile konuştu... Her ne kadar bu fikrin çılgınca olduğunu düşünsem de, ben David ne isterse onu yapmaya hazırım. Filmde De Niro babam, Pesci de amcam olacak. Aslına sadık kalınan bir uyarlama olacağına eminim."

    Bize de bir o kadar delice gelen bu haber, eğer uzun süredir sinemalarda göremediğimiz Joe Pesci'yi tekrar ortaya çıkaracaksa (hem de De Niro ile birlikte), "keşke" demekten başka çaremiz yok. Ayrıca, amca ve babanın pek ön plana çıkmadığı oyunun uyarlaması da nasıl olur merak ediyoruz...

    Nathan Drake rolü için twitter'da kampanya başlatan Nathan Fillion'ın hayalleri suya düşse de, resmi bir açıklama gelene dek biz Uncharted oynamaya devam edelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top