Hesabım
    Rapunzel, Harry'i Geçti!

    ABD Box Office listesinde Rapunzel hikâyesini anlatan Disney animasyonu 'Karmakarışık' ilk sırada...<br />

    Disney'in 50. animasyonu Rapunzel hikayesi 'Karmakarışık', ABD gişelerinde bu hafta en fazla hasılat yapan film oldu. Vizyondaki ikinci haftasında olan film, 21,5 milyon dolarla 'Harry Potter Ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 1'i geride bırakmayı başardı. 260 milyon dolarlık bütçesinin yarısına bile yaklaşmış olamasa da şimdilik toplamda 96 milyon dolar hasılat elde eden filmin, 5. haftasında toplam hasılatı 136 milyon dolar olan rakibi Megazeka'yı geçeceği kesinleşmiş durumda.

    Box Office'in ikinci sırasında 3. haftasında 17, toplamda ise 244 milyon dolar hasılat eden 'Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1' var. Şükran Günü tatilinde zirveyi önde kapatan film, %65,3 oranlık bir düşüşle artık ikinci sırada.

    Listenin 3. sırasında ise başrollerini Burlesque' var. İkinci haftasında 6 milyon dolar toplayan müzikal, toplamda 26 milyon dolarla bütçesinin yarısını kurtarmış durumda.

    4. sırada aksiyon-gerilim filmi Durdurulamaz, 4. haftasında yaklaşık 6 milyon dolar, 5. sırada ise 5,6 milyon dolarla ikinci haftasındaki 'Aşk Sarhoşu' var.

    ABD Box Office listesinin ayrıntılı listesine Box Office bölümünden ulaşabilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top