Hesabım
    'Biutiful'a Az Kaldı!

    Javier Bardem'in ödüllü oyunculuğuyla konuşulan film 28 Ocak'ta vizyonda...<br /><br />

    'Jaiver Bardem'in muhteşem olarak nitelenen oyunculuğuyla hem de duygusal açıdan güçlü konusuyla şu sıralar adından fazlasıyla söz ettiriyor...

    Filmdeki rolüyle Cannes Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan Bardem, ülkemizde 28 Ocak'ta vizyona girecek olan filmi "başyapıt" olarak nitelerken, ünlü oyuncu Sean Penn de film hakkında nefes kesici diye bahsediyor.

    Yönetmen Iñárritu, geçen yıl filmi seyreden Penn'in nutkunun tutulduğunu ve film bittikten sonra "15 dakika boyuncu hareket etmeden ve konuşmadan öylece oturduğunu" söyledi.

    Barcelona'da geçen hikâyede, Javier Bardem, Uxbal adında kanuna aykırı işleri yüzünden başı polisle derde giren bir adamı canlandırıyor. Biutiful, zorunlu olarak yaptığı yasadışı işlerle para kazanmaya çalışan sorunlu ama sadık ve duyarlı bir babanın hikâyesi.

    Filmde, baba olmayı, sevgiyi, ruhsallığı, suçu, pişmanlığı ve ölümlülüğü, Barcelona'nın tehlikeli yer altı dünyasında dengelemeye çalışan Uxbal'ın hikâyesini izleyeceğiz. Parasını kazanmak için hiçbir kural tanımadığı gibi, çocukları için yaptığı fedakârlıklarda da hiçbir sınır tanımıyor. Fakat aynen hayatın kendisi gibi bu hikâye de başladığı yerde bitiyor.

    Merakla bekliyoruz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top