Hesabım
    Diane Kruger, Marie Antoinette; Gwyneth Paltrow, Marlene Dietrich Olacak!

    İki ünlü aktris iki ünlü ismi canlandıracak...

    Michael Mann'ın 'Capa' biyografisindeki rolünü Gemma Arterton'a kaptıran Eva Green, şimdi de Benoit Jacquot'nun Fransız İhtilali sırasında geçen son projesi 'Farewell, My Queen'deki Marie Antoinette rolünü Diane Kruger'a kaptırdı. Chantal Thomas'ın aynı adlı romanından uyarlanacak olan filmde Kruger, ünlü Fransız Kraliçesi Marie Antoinette'yi canlandıracak.

    Filmin kadrosundaki diğer isimler Lea Seydoux ve Gerard Depardieu. Filmin çekimlerine önümüzdeki yaz başlanması planlanıyor.

    Gwyneth Paltrow'un ismi şu sıralar iki bölüm halinde çekilmesi planlanan ve Alman aktris Marlene Dietrich'in hayatını anlatacak olan bir TV filmi projesinde geçiyor.

    Çıkan dedikodulara göre, BBC ve HBO kanallarının önderliğinde çekilmesi planlanan filmde Paltrow, sadece oyuncu olarak değil, aynı zamanda iyi bir şarkıcı ve kabare dansçısı olarak da bilinen Marlene Dietrich'ye hayat verecek. Dietrich'nin kardeşi Maria Riva tarafından yazılmış olan 800 sayfalık biyografiden Andrew Davies tarafından uyarlanacak olan filmin İngilizce olarak önümüzdeki sene çekilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top