Hesabım
    Kaybedenler Kulübü'nün Fragmanı Yayınlandı!

    Film, 25 Mart'ta vizyonda...

    Nejat İşler, Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe'nin paylaştıkları, yönetmen Tolga Örnek'in yeni filmi 'Kaybedenler Kulübü'nün afişi ve fragmanı sinemalarda yerini aldı.

    Filmin ana karakterlerini bir aşk, özgürlük ve yalnızlık hikayesinde buluşturan 'Kaybedenler Kulübü', aynı zamanda son derece eğlenceli bir senaryoya sahip. Ekip Film ve Tiglon ortak yapımı olan film, cesur yaklaşımı, duygu ve mizah dolu konusu, sürprizleri ve oyuncu kadrosunun gücüyle, 2011'in en heyecan verici yapımlarından biri olacak.

    Filmin ruhunu yansıtan benzersiz bir çalışma da "Kaybedenler Kulübü"nün müzikleri için yapıldı. Can Gox, Cavit Ergün ve Erdem Tarabuş'un orijinal film müziklerini bestelediği film, rock'tan caza uzanan özgün besteleri ile de çok konuşulacak. Filmde yer alan diğer şarkılar, 'Kaybedenler Kulübü'nün orijinal playlist'inden seçildi. Ferdi Özbeğen'den, Moody Blues'a Mazhar Fuat Özkan'dan, Asu Maralman ve Otis Redding'e uzanan müzikler, filmin benzersiz atmosferine eşlik edecek. Universal Music Taxim Edition'la yapılan işbirliği ile gerçekleştirilen bu çalışma, 'Kaybedenler Kulübü' izleyicilerine uzun metraj bir müzik keyfi de yaşatacak. Filmin soundtrack'i vizyon öncesi tüm müzik marketlerde yerini alacak.

    "Kaybedenler Kulübü" 25 Mart 2011'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top