Hesabım
    Oscar'ın Favorileri Aynı Masada!

    Oscar adayları açıklanmadan önce aday adayları konuştu...

    Oscar adayları bugün açıklanıyor. Newsweek dergisi, Oscarların bu seneki favorileri; Annette Bening, Colin Firth, Michelle Williams, Nicole Kidman, Natalie Portman ve James Franco'yu bir masa etrafında buluşturdu. Bu güzel tabloyu Radikal Gazetesi'nden aktarıyoruz...

    Hepinizin performansları ayrı ayrı çok riskliydi. Annette, sen rol gereği Julianne Moore'la ilişki yaşıyordun örneğin.

    Annette Bening: Benim için çocuk oyuncağıydı. Colin bilir, insanlarla aşk yaşamak eğlencelidir, ya da bizim gibi, insanlarla aşk yaşıyormuş gibi yapmak. Nadiren zorlayıcı olabiliyor ama sonuçta iş bu!

    Colin Firth: Biriyle aşk yaşıyormuş rolü yapmak sadece eğer o kişiyle gerçekten aşk yaşıyorsan, ona gerçekten bir şeyler hissediyorsan çok zordur. Çünkü o zaman duygular kontrolden çıkıyor ve bunu kontrol altına almak çok zor oluyor.

    Michelle, sen Ryan Gosling'le aynı evde yaşadın Blue Valentine'ın çekimleri için.

    Michelle Williams: Evet, bir süre birlikte yaşadık. Bir hafta diye düşünülmüştü ama bir aya çıktı çünkü sürekli birbirimizle kavga edip durduk. Birbirimizi çok sevmemize ve hiç kavga etmek istememize rağmen.

    Role girebilmiş miydiniz peki?

    Michelle Williams: Evet, ikimiz de girmiştik. Yönetmen yoktu başımızda örneğin. Bizi yalnız bırakmıştı.

    Nerede uyudunuz peki?

    Michelle Williams: Uyumak bizim günlük aktivitemizdi, gerçekten, sürekli uyuyorduk.

    Nicole, senin fikirlerin neler?

    Nicole Kidman: Soru nedir?

    Annette Bening: Seks!

    Nicole Kidman: Bence, işten işe değişir. Film eğer gerçekten değerliyse, pek fazla set kuralım olmuyor. Yönetmenin benim açıklığımı suistimal etmeyeceğinden eminsem sorun yok.

    Oyunculuk bazen acılı da olabiliyor ama değil mi? Natalie, Black Swan'ın çekimlerinde kaburgalarını çatlatmışsın galiba.

    Natalie Portman: Hayır, çatlak değildi, yerinden çıkmış sadece. Dünyanın sonu değildi ama dokununca filan çok acıyordu tabii. Ama kimse dokunmadığı sürece iyiydi. Nicole sen de Moulin Rouge'da kaburganı incitmiştin galiba, değil mi?

    Nicole Kidman: Evet, düşüp kaburgamı incitmiştim. Provadaydık ve çekimlere kadar iyileşmem lazımdı. Beni korselere bağlamışlardı ve tekrar incitmiştim. (Gülüyor)

    Ee, başka hastalık ve vahşet hikayesi var mı?

    Colin Firth: Ben Mamma Mia!'da ayakparmağımı incitmiştim.

    Aslında siz çok ünlü film yıldızlarısınız ve istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirecek gücünüz var. Sizin istekleriniz ve sizden istenenler arasındaki dengeyi nasıl kuruyorsunuz?

    Nicole Kidman: Benim bir yaşam tarzım var ve hayatım bir elmaysa ondan istediğim büyüklükte bir ısırık alabilmeliyim. Şu ara kariyerime de bu şekilde yaklaşıyorum.

    Peki, 'Acı yoksa kazanç yok' mottosu ne derece geçerli sizin için?

    Michelle Williams: Phil Hoffman, oyunculuğun bir mobilyayı merdivenlerden yukarı taşımaya benzediğini söylerdi. Ben de ona katılıyorum.

    Michelle, bu arada sen bu yakınlarda Marilyn Monroe oynadın, nasıldı?

    Michelle Williams: Çekimleri yeni bitti. Hâlâ ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Önce teypten sesini dinleyerek başladım çalışmaya, daha sonra evde kendi kendime bir süre çalıştım. Sesini, yürüyüşünü, yüzünü tutuşunu, her şeyini taklit etmeye uğraştım. Sonra eve gelen arkadaşlarıma ya da FedEx görevlisine filan birkaç numara gösterdim. Yalnız şunu söyleyebilirim ki bu süreçte, YouTube benim için büyük bir nimetti!

    Colin, King's Speech'ten sonra Kraliyet ailesinden haber aldın mı?

    Colin Firth: Hayır, almadım.

    Annette Bening: Aramadılar mı ?

    Colin Firth: Saraya bilgi akışı biraz yavaş sanıyorum. Ben Kraliçe'nin The Queen'i izlediğinden de şüpheliyim mesela.

    Annette Bening: Tony Blair o filmi izlememiş mesela, bizzat kendisinden duydum. Bence büyük ihtimalle bilinçli bir seçimdi bu.

    James Franco: Ben Bush'un W.'u izlediğini duymuştum.

    Annette Bening: Ne düşünmüş hakkında?

    James Franco: Hoşuna gitmiş. O ve Clinton film arkadaşlarıymış, öyle bir dedikodu duydum.

    Annette, sen American Beauty'le Oscar törenine katıldığında hamileydin, kocaman bir karnın vardı.

    Nicole Kidman: 8 aylıktın galiba, değil mi?

    Annette Bening: 2 hafta sonra doğurmuştum işte.

    Elbise konusunda zorlanmış mıydın?

    Annette Bening: Dalga mı geçiyorsunuz, tabii ki! Benim için bir şeyler diktiler ama benim tek düşündüğüm şuydu: Tanrım o arabadan inip kırmızı halıda yürüyebilecek miyim acaba?

    Natalie'ye tavsiyelerin var mı?

    Annette Bening: Bütün dikkatler üzerinde olacak bir kere. Bu benim pek hoşuma giden bir şey olmamıştı açıkçası. Zayıf bir hamilelik geçirmek biraz daha kolaydır herhalde ama ben gerçekten kocamandım! Çok heyecanlıydım ve bebek de çok fazla kıpırdamıştı o gece. O hissi hala hatırlıyorum.

    Natalie, not alıyor musun bunları?

    Natalie Portman: Sanırım uzun uzun konuşmamız gerekecek!

    (Newsweek'ten aktaran Radikal)

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top