Hesabım
    'Sucker Punch'tan Özel Klip!

    İşte filmin ilk 6 dakikası...

    ABD'de geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Sucker Punch' eleştirmenler tarafından beğenilmezken, IMDb'den 6.7 puan alarak seyirci nezdinde de büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Büyük umutlarla merakla beklenen 82 milyon dolar bütçeli yapım, ilk haftasında 19 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek, haftayı 'Diary of a Wimpy Kid 2'in arkasında kapadı.

    Ülkemizde 15 Nisan'da vizyona giricek olan 'Sucker Punch'ın dün yayınlanan ve filmin ilk 6 dakikasını içeren özel videosu bu kötü gidişe dur deyip, filmi henüz seyretmeyenleri sinemalara çekebilecek mi bakalım?

    Kendi isteği dışında bir yere kitlendi, ama Babydoll (Emily Browning) hayatta kalma isteğini kaybetmedi. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı - Dobra Rocket (Jena Malone), Şehirli Blondie (Vanessa Hudgens), Şiddetle Sadık Amber (Jamie Chung) ve İsteksiz Sweet Pea (Abbie Cornish)- birleşmeye ve kötü kaderlerinden ve onları tutsak tutan Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) ve Kumarbazdan (Jon Hamm) kaçmaya ikna eder.

    Babydoll başta olmak üzere, kızlar kendilerini samurai savaşçılarından yılanlara kadar, sınırları olmayan fantastik bir savaşta bulurlar. Hayatta kalabilmek için nelerden vazgeçeceklerine karar vermek zorundalardır. Ama bir büyücünün yardımıyla, inanılmaz yolculuğun sonunda - eğer başarılı olurlarsa - özgür olacaklardır.

    "Sucker Punch'ın yönetmenliğini Zack Snyder üstleniyor. Synder, kendisine ait olan hikaye'nin senaryosunu Steve Shibuya ile beraber yazdı. Yapımcılığı Snyder ve Deborah Snyder, yönetici yapımcılığı da Thomas Tull, Wesley Coller, Jon Jashni, Chris deFaria, Jim Rowe ve William Fay üstleniyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top