Hesabım
    'Green Lantern'den 4 Dakikalk zel Video!

    Merakla beklenen film grsel efektleriyle ne kyor...

    1987'den beri izgiroman ve bilimkurgu severleri ayn at altnda toplayan WonderCon'da bu yl da nemli sinema projeleri trn merakllaryla bulumaya devam ediyor... nmzdeki yazn en nemli DC Comics uyarlamalarndan 'Green Lantern'in drt dakikalk lansman videosu da bunlardan biri.

    Sper-kahraman dnyasnn sinemaya ilk kez tanan bu karakteri, bata lkesi ABD'de olmak zere byk bir hayran kitlesine sahip. Bu yaz MARVEL kahramanlarndan Thor, X-Men ve Kaptan Amerika'nn karsna kacak olan 'Green Lantern', DC Comics'in bu ylki en nemli silah.

    Film zellikle grsel efektleriyle de ok konuulacaa benziyor. Bata Ryan Reynolds'un canlandrd Green Lantern olmak zere pek ok karakterin kostm tamanen bilgisayar ortamnda hazrland.

    Evrende bar korumay amalayan galaksiler aras bir hava filosunun yesi olan, kendini dnya ilerinin dnda brakarak, gizemli yeil bir yze adam bir test pilotunun hikyesinin anlatld filmin kahraman, yz olmadnda sradan bir insandan fark kalmayan, Justice League Of America'nn kurucularndan Green Lantern'den bakas deil.

    'Green Lantern'in lkemizde 29 Temmuz'da 3D ve 2D seenekleriyle vizyona girmesi planlanyor.

    te daha nce yaynlanmayan grntleriye 'Green Lantern'in 4 dakikalk zel videosu:

    Aada filmin bugn yaynlanan TV reklamlar da grlebilir:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top