Hesabım
    'Rio' Giede de Yksek Uuyor!

    Animasyon film 'lk 4' de geerek ABD gielerinde rekor krd...

    Jesse Eisenberg ve Anne Hathaway'in sesleriyle hayat verdikleri animasyon 'Rio', getiimiz haftalarda vizyona giren 'Rango' ve 'Hop' gibi animasyonlar sollayarak ABD'de hafta sonunda 40 milyon dolar haslat yaparak yln en yksek al rakamna ulat. Hem de Wes Craven'in efsane 'lk 4'n de geerek...

    Listenin ilk srasn alan 'Rio'yu, hayranlarn sevindirse de giede bekleneni veremeyen 'lk 4' izledi. nc filmiyle 34.7, ikincisiyle 32.9 milyon dolar haslat elde eden seri, son blmyle ancak 19.3 milyon dolarlk bilet satabildi.

    Listenin nc srasnda yine bir animasyon, ABD'de 3. haftasnda 10.7 milyon dolar yapan 'Hop' bulunuyor. 'Hop'u srasyla 7.2 milyon dolarla 'Hanna' ve 'Soul Surfer' izledi.

    Giede uvallayan yeniden evrim 'Arthur' bu hafta 6.7 milyon dolar yaparak ancak 5. olabildi. 'Testere' ekibinin yeni korkusu 1.5 milyon dolar bteli 'Insidious' ise 6.7 milyon dolar kazanarak 3. haftasnda toplamda 35 milyon dolara ulat.

    Listenin 7. srasnda olan 'Source Code' 6.2 milyon dolar yaparken, onu srasyla 4 milyon dolarla 'Your Highness' ve 3.6 milyon dolarla 'Limitless' izledi. Ynetmenlinliini Robert Redford'un yapt ve bizde stanbul Film Festivali'nde gsterilen 'The Conspirator' ise ilk haftasnda 3.5 milyon dolar haslat yaparak kendisine Box Office listesinin sonunda yer bulabildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top