Hesabım
    Hayata Bir Kutudan Bakmak...

    6 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak Gişe Memuru, babasıyla aynı evde yaşayan gişe memuru Kenan'ın hikayesi...

    Tolga Karaçelik'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği "Gişe Memuru" sinema salonlarında baharı farklı bir rüzgarla karşılayacak. Fantastik - Psikolojik komedi türündeki film oyuncu kadrosundaki birbirinden usta isimlerin çok konuşulacak performanslarıyla da dikkat çekecek.

    Serkan Ercan, Zafer Diper, Nergis Öztürk, Nur Aysan, Büşra Pekin, Nadir Sarıbacak, Ruhi Sarı, Sermet Yeşil ve İskender Bağcılar filmin başrollerini paylaşıyor.

    Gişe Memuru, Tolga Karaçelik'in ilk uzun metraj filmi.

    6 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak olan Gişe Memuru, babasıyla aynı evde sessiz sedasız yaşayan gişe memuru Kenan'ın hikayesi...

    Film Kenan'ın evden servise, servisten gişeye, gişeden servise, servisten eve, yani bir kutudan diğer kutuya geçerek tükettiği hayatını anlatıyor.

    Ancak bir gün Afar'a sürgün edilir. Komşunun kızı Nurgül bir yandan, gişesinden her gün aynı saatte geçen güzel kadın bir yandan, Kenan'ın kutulara bölünmüş hayatı kah güldürüp hak ağlatacak.

    Gişe Memuru, 47.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de En İyi İlk Film, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni ödüllerini almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top