Hesabım
    Aşk, Ev Sinemasını da Sever!

    Aşk Tesadüfleri Sever'in DVD ve VCD'si 12 Mayıs'ta raflarda.<br />

    Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, başrollerini Mehmet Günsür ve Belçim Bilgin'in üstlendiği Böcek Yapım'ın "Aşk Tesadüfleri Sever" filmi DVD ve VCD olarak 12 Mayıs'ta satışa sunuluyor.

    Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı ve vizyonda kaldığı 12 hafta boyunca 2.384.041 kişi tarafından seyredilen Aşk Tesadüfleri Sever, DVD ve VCD olarak raflardaki yerini alıyor. Filmin tek DVD versiyonunda video klipler, fragmanlar, TV spotları ve fotoğraf galerisi bulunurken iki disk özel versiyonda ise kamera arkası görüntüler, çıkarılmış sahneler, alternatif tesadüfler ve daha birçok ekstra özellik yer alıyor.

    "Aşk Tesadüfleri Sever", doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen, 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz'in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye'nin 70'li, 80'li, 90'lı ve 2000'li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top