Hesabım
    'Pamuk Prenses' Savaşları!

    Grimm Kardeşler'in ünlü masalı iki büyük stüdyoyu karşı karşıya getirdi...

    Hollywood'un iki büyük stüdyosu, Universal ve Relativity Media, önümüzdeki yıl iki 'Pamuk Prenses' uyarlamasıyla birden geliyor, hem de bir ay arayla!

    Hollywood'dan sonra Avrupa'ya da sıçrayan klasik masalların modern uyarlamalarına iyice alıştık derken, bu yıl özellikle bir masal kahramanı öne çıktı: Pamuk Prenses... Universal'in 'Snow White and the Huntsman' isimli uyarlamasının yönetmeni Rupert Sanders ve Relativity Media'nın 'The Brothers Grimm: Snow White' uyarlamasının yönetmeni Tarsem Singh, projeleri için kadro oluşturadursun, iki büyük stüdyo arasında da ilginç bir savaş başladı.

    Universal daha önce 2012 Aralık ayında vizyona sokmayı düşündüğü 'Snow White and the Huntsman'ın vizyon tarihini, Relativity Media'nın 'The Brothers Grimm: Snow White'ın vizyon tarihini 29 Haziran olarak açıklaması üzerine 6 ay ileriye çekip, 1 Haziran olarak belirledi. Ayrıca 'Snow White and the Huntsman' filminde Avcı rolü için uzun bir süredir arayışını sürdüren stüdyo, bu rol için en son 'Thor' olarak izlediğimiz Chris Hemsworth ile resmen anlaşmış durumda.

    Bu vizyon tarihi savaşları iki projenin de kalitesini ne derece etkiler bilemiyoruz ama, bir ay arayla iki 'Pamuk Prenses' uyarlaması izleyecek olmanın ne gereği var diye sormadan edemiyoruz...

    'Snow White and the Huntsman'ın başrollerinde Kirsten Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron ve Sam Claflin'i; 'The Brothers Grimm: Snow White'ın başrollerinde ise Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer ve Nathan Lane'i izleyeceğiz... Sizce gişede hangi 'Pamuk Prenses' daha şanslı?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top