Hesabım
    Darren Aronofsky Paylaşılamıyor!

    Büyük stüdyolar ünlü yönetmene kancayı takmış durumda...

    13 milyon dolar bütçesiyle 100 milyon dolar gişe hasılatı yapan 'Darren Aronofsky, "The Wolverine" projesinden ayrılmasından sonra hangi projeyle döneceği fazlasıyla merak edilen isimlerin başında geliyor...

    Bir kaç hafta önce de George Clooney'in olacağı "Human Nature" projesinde adı geçen ünlü yönetmen, Disney tarafından 'Maleficient'i yönetmesi istenen kişilerin başında geliyor. Sadece bu da değil, Warner Bros da 'Moses' projesinde yönetmen koltuğunda Aronofsky'yi görmek isteyenlerden...

    'Uyuyan Güzel' masalını kötü cadı Maleficent'in bakış açısından anlatacak olan ve Angelina Jolie'nin de bu cadıyı oynayacağı planlanan projeden Tim Burton'ın ayrılmasıyla yeni bir yönetmen arayışına giren Disney, resmi olmasa da filmi yönetmesi için Aronofsky ile görüşmelere başlamış. Disney daha önce bu proje için David Yates ile de görüşmüştü.

    Warner Bros.'un 'Moses' projesi ise; Kızıldeniz'in mucizevi şekilde yarılmasıyla birlikte Hz. Musa'nın İsrail Oğulları'yla birlikte Mısır'dan çıkışını ve çölde kayboluşunu anlatacak epik bir proje.

    Şimdilik önce çıkanlar bunlar olsa da, proje seçme konusundaki titizliğiyle tanınan Aronofsky bu stüdyolara sırt çevirip her an farklı bir proje ile karşımıza çıkabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top