Hesabım
    'Cosmopolis'ten İlk Görsel!

    David Cronenberg'in merakla beklenen yeni filminden ilk kare yayınlandı...

    Artık finaline ramak kalan 'Robert Pattinson'ı yakın bir zaman sonra David Cronenberg'in son filmi 'Cosmopolis'de 28 yaşındaki multi-milyoner Eric Packer rolüyle izleyeceğiz. Yazar Don DeLillo'nun aynı isimli romanından uyarlanan filmden ilk kare dün gün yüzüne çıktı...

    Juliette Binoche, Paul Giamatti, Mathieu Amalric, Samantha Morton ve Sarah Gadon gibi sağlam bir kadroya sahip film, Packer'ın tüm servetini kaybedeceği 24 saatlik bir zaman dilimini anlatacak.

    Eric Packer: bir multi-milyoner, kısa süre önce büyük bir mirasa konmuş bir kadınla evlenmiş, kırk sekiz odalı bir evde yaşayan bir adam. Limuzininde oturmuş Manhattan'ın sokaklarından geçiyor, bir kaos şehri kaplamış, çünkü devlet başkanı o sırada oralarda... Bir yandan bir rap'çinin cenazesi sokaklarda kendine geçit arıyor. Öbür yanda, küreselleşme karşıtı bir grup, Times Meydanı'nda hararetli bir protesto gösterisi düzenliyor. Eric Packer'ın korumaları diken üstünde, onun protestocuların ya da politik bir suikastın hedefi olmasından korkuyorlar. Oysa terk edilmiş bir binada önemsiz bir adam Eric'i bekliyor...

    Pattinson ve Gadon'ı gördüğümüz ve filme dair ilk resmi görsel olma özelliğini taşıyan bu fotoğraf, Cronenberg'in kızı Caitlin tarafından twitter üzerinden paylaşıldı:

    Henüz vizyon tarihi belli olmayan filmin çekimleri halen Toronto'da devam ediyor. Cronenberg'in Freud-Jung ilişkisini anlattığı "A Dangerous Method" ise ilk gösterimini Ağustos ayında Venedik Film Festivali'nde yapacak..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top