Hesabım
    Adaletin Terazisi Kısa Filmde!

    Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali kısa film başvurularınızı bekliyor... <br />

    Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin ilki, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

    "Adalet Terazisi Gençlerin Elinde" başlığı altında bir de kısa film yarışmasına ev sahipliği yapan festival, gençlerin suç, ceza ve adalet sistemlerine kısa film perkespektifinden bakmalarını amaçlıyor. Türkiye'deki üniversitelerde öğrenim görmekte olan tüm öğrencilerin katılımına açık olan yarışma, ayrıca yabancı ve değişim programındaki öğrencilere de kapılarını açıyor.

    Kısa filmler için ön koşul, başvuruda bulunan yapımların 23 Eylül 2010 tarihinden sonra çekilmiş olması.

    Üç kişiden oluşacak Ön Jüri, festivalde yarışmak üzere 10 ila 15 civarı kısa film seçecek ve ön değerlendirme sonuçları festivalin web sayfasından duyurulacak. En iyi filmi ise festival sırasında oluşturulan Ana Jüri belirleyecek. Toplamda 10000 TL para ödülünün sahibini bulacağı yarışmada, En İyi Film'in yönetmeni, Altın Terazi Ödülü'nün yanı sıra 7500 TL'lik bir maddi desteğin de sahibi olacak.

    Yarışmaya katılmak isteyen kısa filmciler için son tarih ise 22 Temmuz 2011 Cuma günü saat 17:00; başvuru yeri, festival merkezi. Detaylı bilgi ve ayrıntılar için icapff.com

    Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali Merkez:

    Ömer Avni Mah. Prof. Tarık Zafer Tunaya Cad.

    Bağodaları Apt. No: 3/6

    Beyoğlu / İstanbul

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top